به همت مدیریت امور بیماری های معاونت درمان برگزارشد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه،این دوره به همت مدیریت امور بیماری های معاونت درمان و واحد تغدیه و با حضور کارشناسان تغذیه مراکز درمانی تابعه دانشگاه و با تدریس الهام امینی زاده برگزار شد.
در این جلسه در خصوص محدودیت های رژیم غذایی در بیماران مبتلا به pku، میزان فنیل آلانین مجاز در رده های سنی مختلف، نحوه ی تنظیم رژیم غذایی، محاسبه شیر رژیمی بیماران و همچنین ممنوعیت های غذایی در مبتلایان به سلیاک آموزش های لازم ارائه داده شد.